Tragická dovolená na Slovensku. Martinovo tělo našli po sedmi dnech

Záchranné složky od minulého týdne pátraly na vodní nádrži Liptovská Mara po 48letém muži z obce Myjava. Muž byl na šlapadle s kamarády, když skočil do vody a už se nevynořil, informoval web regiony.sk

Pátrání po muži mělo nakonec po týdnu smutný konec. A to přestože muži na pomoc okamžitě vyrazily záchranné složky. Z důvodu špatných podmínek a pro klesající viditelnost bylo ale pátrání brzy přerušeno.

Následující dny pokračovalo a potápěči propátrali rozsáhlou plochu. Ani to ale nebylo úspěšné. Muže našel až ve středu večer záchranář z Vodní záchranné služby, která působí přímo na pláži v Liptovském Trnovci. 

[chooze:article;value:568436]

​Tělo našel ještě před začátkem směny. "Bezvládné tělo zpozoroval na hladině náš záchranář ještě před začátkem služby," uvedla Vodní záchranná služba Liptovský Mikuláš. "Vždy před službou děláme obhlídku pláže předtím, než se otevřou plážová koupaliště. Během toho jsem narazil na utopeného miže. Byl od břehu asi čtyři metry. Vzápětí jsem hned volal 158," popsal záchranář Rudolf.

Podle TV JOJ pohřešovaný muž byl osmačtyřicetiletý Martin z Myjavy, který na Liptově trávil dovolenou s partou kamarádů. Tělo muže vytáhli na břeh hasiči. Přesnou příčinu smrti určí nařízená pitva.

​Podívejte se, jaká je kvalita na českých koupalištích (8/24):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.