Slovenská herečka bourala. V autě měla malé dítě, nadýchala 2 promile

[chooze:gallery;value:37055]

​Policisty přivolali k nehodě v obci Dunajská Lužná v úterý večer. Na parkovišti před místním fotbalových hřištěm bourala se svým vozem 39letá řidička, napsal web čas.sk.

Televize JOJ zjistila, že jde o slovenskou herečku Petru Vajdovou, která navíc usedla za volant opilá. To však nebylo vše, v autě vezla svého pětiletého syna. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

[chooze:article;value:569558]

Mluvčí krajské policie v Bratislavě Michal Szeiff incident potvrdil. "Podle dosavadních informací chtěla žena zaparkovat a při tom narazila přední částí vozidla do jiného zaparkovaného auta značky Renault. To náraz odhodil na další vůz, který stál za ním," popsal situaci Szeiff. Obě nabouraná auta patřila podle informací webu noviny.sk sousedce herečky.

Petra Vajdová nadýchala policistům hned na místě 2,1 promile. Skončila proto na policejní služebně, její nabourané auto měl později z místa odvézt její otec. Případem se zabývají policisté ze Sence.  

Není to poprvé, co Vajdová řídila pod vlivem alkoholu. V roce 2017 ji při běžné kontrole zastavili policisté, tehdy nadýchala 2,4 promile alkoholu. Dostala pokutu 1 000 eur, tedy před 25 tisíc korun, a dva roky byla bez řidičského průkazu. Navíc strávila dva dny v cele předběžného zadržení. Byla také na protialkoholním léčení v Kroměříži a nějakou dobu i na psychiatrii. 

Vajdová, neteř slovenské herecké legendy Jozefa Vajdy, ztvárnila řadu televizních i divadelních rolí a známá je rovněž z dabingu.

Dáda Patrasová má pořádný průšvih. Hrozí jí až tři roky vězení (6/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.