Vím, kdo zlomil Miraiovi čelist, tvrdí herec. Po útočníkovi pátrá policie

[chooze:gallery;value:36843]

Herec a režisér Jakub Wehrenberg, známý například z filmu Báječná léta pod psa, se na sociálních sítích pochlubil znalostí pozadí napadení zpěváka Miraie Navrátila. "Heč a já vím, kdo mu dal tím boxerem!" napsal na síť X. Upozornil na to deník Blesk. "Ale že to teda ještě neruplo!" dodal, aniž by skutečně uvedl, o koho mělo jít.

Policie přitom stále hledá svědky celé události. "Jelikož se nám do současné doby nepřihlásil ani jeden svědek údajného napadení, opětovně vyzýváme občany, kteří by mohli k události podat jakoukoliv informaci, aby zavolali na linku 158," informovali strážci zákona v pátek.

Situace se od té doby nezměnila. "K pondělí se nám zatím oficiálně nikdo nepřihlásil. Zabýváme se nicméně i informacemi, které se objevily v mediálním prostředí," sdělila TN.cz mluvčí policie Královéhradeckého kraje Karolína Macháčková.

[chooze:article;value:568151]

K útoku mělo dojít na konci července po koncertu britského zpěváka Eda Sheerana v Hradci Králové, a to během toho, co Navrátil čekal na taxi. Utrpět přitom měl zlomeninu čelisti. Podle zpěváka útok přišel náhle. Objevily se ale spekulace, že roli v napadení měla sehrát žena.

Redakce TN.cz Wehrenberga kontaktovala s dotazem, zda skutečné ví, kdo zpěváka napadl a zda tyto informace předal policii. Herec ovšem na dotazy nereagoval.

Nejvíc mě baví fanynky bez studu, říká Mirai. Mají u nás šanci (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.