Princezna Kate připravila Karla o všechno. Tohle by nedovolil ani Dianě

[chooze:gallery;value:34030]

​Fanoušci milují princeznu Kate kvůli její vřelé povaze i líbeznému vzhledu. Pravidelně se umísťuje na špičkách žebříčků popularity, kde předbíhá i prince Williama, a dokonce i krále Karla III. Nebýt ale jeho dobré vůle, mohlo být všechno jinak. Právě její popularita ho totiž zastínila.

Obavy, že se tak stane, ale podle deníku Mirror panovaly už dlouhodobě. Podobná situace se totiž před lety odehrála i s princeznou Dianou, která si získala přízeň mnoha lidí po celém světě. To, že se záře reflektorů upínaly spíše na ni než na něho, nesl prý tehdejší princ těžce. Kate a William k tomu ale měli dostat svolení.

[chooze:article;value:568397]

​"I když je to Karlova hlava, která nosí korunu, je to William, Catherine a jejich děti, kdo kradou záři reflektorů. Jsou zavázáni. A je to správné. Tentokrát to bylo s Karlovo požehnáním, protože ví, že má-li monarchie přežít, musí být relevantní pro mladou generaci," vysvětlil odborník na britskou královskou rodinu Robert Jobson.

Podle průzkumu společnosti Statista z července 2024 má na princeznu Kate pozitivní názor 76 procent Britů. Na druhém místě je princ William, kterého kladně hodnotí 73 procent, následuje princezna Anna se 71 procenty a s větším propadem zaujímá čtvrtou pozici král Karel, který získal 63 procent.

S 54 procenty zaujímá pátou pozici králův bratr princ Edward a 50 procent získává od Britů královna Camilla. Princ Harry je až na sedmém místě a jeho žena Meghan na osmém. Pozitivně ji hodnotí jen 26 procent Britů. Žebříček uzavírá princ Andrew, který získal jen šest procent, a to zřejmě proto, že je dlouhodobě spojován se sexuální aférou pedofilního miliardáře Jeffreyho Epsteina.

Kate a William překvapili fanoušky videem. Novinky v královské rodině rozebrala novinářka Barbora Koukalová:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.