Originální vzkaz z dovolené. Hvězda Ordinace Kryštůfková čeká miminko

[chooze:gallery;value:37015]

​Herečka Agáta Kryštůfková si nedávno užívala dovolenou ve Skotsku a na instagramu ji pro své sledující poctivě zdokumentovala. Při té příležitosti také prozradila, že ji čeká nová životní role. A to ta nejkrásnější.

"Poprvé jsem se odvážila čaj s mlíkem a cukrem, poprvé spolu na zápase, poprvé spolu kulečník a asi na nějakou dobu naposledy na dovolený jen ve dvou," prozradila originálně, že se stane maminkou. A pochlubila se i těhotenským bříškem.

Pod příspěvkem ji okamžitě zahrnuli gratulacemi jak její fanoušci, tak herečtí kolegové. "Jeee, moc gratuluju," napsala jí hvězda Ulice Anežka Rusevová. Srdíčka přidala také tanečnice Natálie Otáhalová.

[chooze:article;value:569186]

Miminko čeká Kryštůfková se svým partnerem hercem Tomášem Havlínkem. Ten už má z předchozího vztahu s herečkou Beátou Kaňokovu pětiletou dceru Juditu.

Kryštůfková se do povědomí televizních diváků dostala zejména rolí Kláry v Ordinaci v růžové zahradě. Zazářila i v komediálním seriálu Táta v nesnázích a objevila se také v jedné epizodě Kriminálky Anděl.

V Pořadu TALK! mluvila například o anonymních zprávách, které dostávala na sociálních sítích (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.