Hrozivá nehoda slavného moderátora. Při jízdě na kole se srazil s kamionem

Moderátor havaroval 5. srpna, když se na kole vydal pro svého syna do školy. Ve svém sobotním příspěvku na instagramu napsal, že se srazil s kamionem. "U srážky jsem byl sám. Já a kamion. Pak tuším, že chodník," napsal. Podle CNN si po srážce s kamionem zlomil dva krční obratle.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nēv Schulman (@nevschulman)

Nehoda mohla mít fatální následky, moderátor si zlomil krční obratle C5 a C6. "Moje ruce se na minutu změnily v otazník, ale lidské tělo je neskutečné a stejně tak lidé," uvedl. Vychvaluje si také péči, kterou dostává v Stony Brook Southampton Hospital v newyorském Southamptonu, informoval deník The New York Post.

[chooze:article;value:568609]

"Je těžké se litovat, když od doktorů slýchám, že spousta lidí s podobnými zraněními nikdy nebude chodit," napsal. K tomu zveřejnil několik fotek z nemocnice, na kterých je s krčním límcem připoutaný na lůžku. Ukázal také prasklou přilbu. "Mám štěstí, že tu jsem, živý a objímající svoji rodinu s odhadem úplného zotavení. A opravdu začínám chápat význam slova vděčnost," dodal.

Schulman je hostitelem a výkonným producentem americké reality show Catfish: Láska online z roku 2010, která navazuje na předchozí dokumentární film. Seriál MTV má za úkol spojovat páry, které se znají pouze prostřednictvím monitoru.

Nepříjemné překvapení pro známého moderátora Dušana Berkyho. Z motorky na něj vykoukl had (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.