Definitivní konec Evy a Vaška. Po boku černovlásky už je nový zpěvák

Hudební a manželské duo Eva a Vašek už dva měsíce společně nevystupuje. To ale neznamená, že jej aspoň zčásti už naživo nikdo neuslyší. Eva Ševčíková totiž ve svých 53 letech pokračuje v koncertování i poté, co její o 17 let starší manžel s hudbou přestal.

Nově vystupuje pod přezdívkou Eva Adams, pod kterou jí znají hlavně ve Spojených státech. Právě tam nyní nejčastěji vystupuje s písničkami v angličtině. V USA navíc společně s Vaškem vlastní dům na Floridě, kde žije i jejich dcera.

[chooze:article;value:559270]

​Sama ale Eva Adams nevystupuje. Po jejím boku se objevil nový muž. "V současnosti po mém boku zpívá můj bratr Hynek Dvořáček. Nevěřím na náhody, v mém životě mě vždy někdo vede, a za to, že jsem se dala dohromady s bratrem, jsem ráda," prozradila v rozhovoru pro Blesk Eva.

S Vaškem se ale v soukromém životě nerozchází. Svou profesní práci ukončili čistě proto, že si Vašek řekl, že už má dost. "Už před lety upozorňoval, že je přece jen o 17 let starší než já, že jednou bude mít bílé vlasy a nechce vedle mě stát na jevišti jako šedivý človíček," dodala Eva.

Kapela Elán prozradila, kdo na pódiích nahradí Patejdla. Pochlubila se i novým klipem (5/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.