Záhada kolem brutálního útoku na Miraie. Rady si neví ani policie

Případ brutálního napadení zpěváka Miraie Navrátila zaměstnává i policii. Ta už od pátku pátrá po svědcích útoku. "Žádáme občany, kteří byli svědky události, nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158," vyzývala mluvčí policie Iva Kormošová.

Tato výzva ale zůstává nevyslyšena. "Zatím se nám v souvislosti s naší výzvou nikdo neozval. Dále proto žádáme svědky, aby nás kontaktovali," sdělila TN.cz v pondělí Kormošová s tím, že v případu zatím nepřišel žádný významnější posun. A pokrok nepřišel ani v úterý. "Bohužel, stále nás v této věci žádný svědek nekontaktoval," potvrdila redakci mluvčí.

[chooze:article;value:568189]

Miraie někdo napadl po koncertu britského zpěváka Ed Sheerana předminulý víkend. "Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo," popsal on sám incident. Spekuluje se ale o tom, že za konfliktem byla záhadná bruneta.

Miraiovi neznámý útočník zlomil čelist a interpret proto musel absolvovat operaci. Jeho stejnojmenná kapela už kvůli tomu přeložila koncerty svého letního turné na příští rok.

Nejvíc mě baví fanynky bez studu, říká Mirai. Mají u nás šanci (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.