Co předcházelo brutálnímu útoku na Miraie: Svědkyně z koncertu promluvila

[chooze:gallery;value:36843]

​Mirai se měl podle spekulací dostat do potyčky, roli v tom údajně hrála i zadaná dívka. Zpěvák to popírá. Svědkyně ho ale na královéhradeckém koncertu Eda Sheerana viděla se záhadnou brunetkou.

"Šla jsem si na Edově koncertu zrovna koupit hranolky, když jsme do sebe s Miraiem málem vrazili. Doprovázela ho sympatická hnědovláska," popsala TN.cz žena, která se s frontmanem oblíbené kapely pojmenované po něm potkala zřejmě jen pár desítek minut předtím, než mu zlomili čelist. "Co bylo dál, netuším, potom už jsem na něj nenatrefila," doplnila.

[chooze:article;value:567671]

V uplynulých týdnech ale Miraie spojovali s blondýnkou z Frýdku-Místku, odkud pochází i Navrátil. Už ji měl dokonce představit i rodině.

Mirai tvrdí, že na něj zaútočili znenadání a bez příčiny. "Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí," popsal. Musel i na operaci. "Mám kus titanu a pár šroubů v hubě," pokračoval. 

Případem už se zabývá policie. "Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na 2 až 8 let. Žádáme občany, kteří byli svědky události, nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Matěj Plšek hraje s kapelou od osmi let. Mirai si ho bere na koncerty:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.