Moderátorka Balážiová měla děsivou nehodu. Utrpěla na dovolené popáleniny

O své peripetie se Balážiová podělila se svými fanoušky na instagramu, kde zveřejnila video, na němž kulhá před nemocnicí Rúžinov s obvázanou nohou od chodidla po stehno. "Jsem OK, jen jsem objevila novou dimenzi žití a bolesti díky popálenině druhého stupně," napsala ke svému příspěvku.

Ke svému úrazu přišla během nehody na skútru. "Upadnout na horký výfuk je a zároveň není sranda. Ale nic vážnějšího se nestalo. V noci jsem si ještě skočila na pohotovost a otevřel se mi nový strach. Oddělení popálenin je speciální," doplnila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Becca (@becca_tojeona)

Incident brala moderátorka s nadhledem. "Sranda je, že jsem s tím odtancovala ještě jednu celou noc, než mě to uložilo do postele. A to je důvod na úsměv a vděčnost," uvedla pobaveně.

"V životě se dějí fucku-py, ať jste kdekoliv, a když už se mají stát, tak ať je tomu tak alespoň v dobré společnosti s výhledem na moře," odkazovala na přátele, se kterými dovolenou strávila a mezi nimiž byly dle webu topky.sk další osobnosti slovenského a českého showbyznysu – Janka Kovalčíková, Petra Mácová, Jakub Jablonský, Matyáš Adamec a Jaroslav Ihring.

[chooze:article;value:564635]

Z nehody si Balážiová snaží vzít i ponaučení. "Evidentně mě život potřebuje něco naučit, a tak sedím v lavici. Pokud vám někdo poví, že popáleniny velmi bolí, má pravdu," dodala.

Moderátor ztracený na dovolené v Řecku je po smrti. Našli jeho tělo (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.