Princezna Kate se odvážila k velkému kroku. Palác to zatím neposvětil

Princ William má příští týden dorazit do Paříže na olympijské hry, aby podpořil britské sportovce. Podle webu Daily Express by s ním do francouzské metropole ráda vyrazila i princezna Kate, která je velkou sportovní fanynkou.

"Princezna by na olympiádu jela moc ráda. Má moc hezké vzpomínky na londýnskou olympiádu z roku 2012 a ráda by jela na další hry. Zvlášť, když je to tak blízko domova," prozradil zdroj blízký princezně.

Palác ale její účast zatím oficiálně nepotvrdil. Vše totiž záleží na tom, jak se bude nemocná Kate cítit a jestli budou její lékaři s odjezdem do Paříže souhlasit. I tak se ale může jednat o náznak to, že boj se zákeřnou rakovinou princezna zvládá.

[chooze:article;value:567180]

Jak připomíná magazín Hello!, princezna se letos na veřejnosti ukázala pouze dvakrát. Nejprve v červnu, když se účastnila ceremoniálu Trooping the Colour. Tehdy se jednalo o její první veřejné vystoupení po půl roce.

Podruhé, a zatím naposledy, se na oficiální akci objevila v polovině července na finále tenisového Wimbledonu, kam ji doprovodila její dcera princezna Charlotte. Tam také jakožto patronka tenisového oddílu All-England Club předala vítěznou trofej Španělovi Carlosovi Alcarazovi.

Kate se letos podruhé ukázala na veřejnosti. Podívejte se na reportáž TV Nova (07/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.