Velká radost oblíbeného zpěváka. Po pěti potratech se raduje z miminka

[chooze:gallery;value:36848]

​Zpěvák Simon Webbe (46) z britské skupiny Blue a jeho milovaná manželka Ayshen (44) se podruhé stali rodiči. Novorozená holčička se jmenuje Riya Diamnond, prozradili rodiče v rozhovoru pro magazín OK!

Pár už má doma 3letou dceru jménem Cyan. Cesta k druhému dítěti byla ale velmi náročná. Manželé přiznali, že museli překonat pět potratů, neúspěšné umělé oplodnění a nakonec počali přirozeně.

Lékaři jim přitom nedávali téměř žádné šance. 44leté Ayshen řekli, že jsou její vajíčka stará. "Bylo to brutální," popsala novopečená maminka. Jen tři týdny po této zprávě otěhotněla. 

[chooze:article;value:565196]

​"Jméno Riya znamená v turečtině "sen" a přesně taková je. Splněný sen," vyjádřil se Simon. "Potratila jsem a nepodařilo se ani umělé oplodnění. S Cyan jsem měla císařský řez a bylo mi už 40 let, takže jsem byla opět ve vysoce rizikové skupině," přiznala Ayshen.

Holčička je podle páru důkazem pro všechny, aby se nikdy nevzdávali, napsali na instagramu. Na sociální síti zveřejnili také dojemné záběry. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OK! Magazine UK (@ok_mag)

Malá Riya přišla na svět o tři týdny dříve. Simon kvůli tomu nemohl se svými děvčaty strávit více času a den po jejím narození se musel vrátit do práce. Měl totiž podepsanou smlouvu a její zrušení by doprovázelo mnoho problémů. Volno měl naplánované až na řádný termín porodu. "Bylo to velmi stresující. Když jsem byl pryč, tak jsem nebyl soustředěný, chtěl jsem se dostat jen domů," přiznal.

Z miminka se brzy budou radovat i Betty a Vojta z MasterChefa. Podívejte se, jak odhalili pohlaví miminka (7/24):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.