Princezna Charlotte má roztomilou přezdívku. Určila, kdo jí tak může říkat

[chooze:gallery;value:31458]

Devítiletá princezna Charlotte je pěkný živel a ve škole má spoustu kamarádů. Ti jí údajně neoslovují oficiálním jménem, ale mají pro ni roztomilou přezdívku. Podle webu Yahoo! News ji totiž říkají Lottie Walesová. A princezna prý tuto přezdívku přímo zbožňuje.

Nejsou ale jediní, kdo tuto rozkošnou zdrobnělinu používá. Oslovuje ji tak totiž i její maminka princezna Kate. Ta to prozradila v roce 2019 při návštěvě Severního Irska, když se setkala s influencerkou Laurou-Ann a jejím dvouletým synem.

Ten se princezně pochlubil, že má také čtyřletého bratříčka. "Páni, je ve stejném věku jako Lottie. Říká jí Lottie," svěřila se vloni influencerka, co mu princezna odpověděla. 

[chooze:article;value:566124]

Lottie ale není jediná přezdívka, kterou Kate a William pro svoji jedinou dceru mají. Jak připomíná deník Mirror, díky její "bojovné" povaze také někdy volí přezdívku "Princezna bojovnice". Pyšný tatínek William jí pak prý někdy přezdívá "Mignonette", což je francouzský výraz pro slovo "roztomilý".

A přezdívku z dětství má podle webu Daily Mail i princ William. Ten v roce 2007 v rozhovoru pro televizi NBC prozradil, že jeho zesnulá matka princezna Diana mu říkala "Vombat".

"Vzniklo to, když mi byly dva roky. Znám to z vyprávění, protože si to nepamatuju. Ale tehdy jsme letěli s rodiči do Austrálie a vombat je tam typické zvíře. Takže mi tak začali říkat. Ale ne kvůli tomu, že vypadám jako vombat. Nebo možná ano?" vtipkoval tehdy princ.  

Princezna Charlotte vyrazila se svou maminkou Kate na tenisový Wimbledon. Podívejte se na reportáž TV Nova: 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.