Lady Gaga se po čtyřech letech zasnoubila. Překvapení prozradil premiér

"Můj snoubenec Michael," říká zpěvačka v klipu, který francouzský premiér v demisi Gabriel Attal zveřejnil v neděli večer na tiktoku. Krátké video ukazuje, jak Attal během sledování plaveckých závodů na OH v Paříži zpěvačku krátce objímá a podává si ruku s Polanským, píše americký týdeník Billboard, který se věnuje hudebnímu průmyslu.

Gaga a Polansky spolu veřejně chodí od začátku roku 2020, kdy jejich vztah oficiálně oznámila na instagramu v únoru téhož roku. V rozhovoru o pár měsíců později o Polanském mluvila jako o "lásce svého života".

[chooze:article;value:509148]

Premiér Attal se na tiktoku nijak nezmínil o zjevném zasnoubení páru, ale místo toho se zaměřil na ohromující páteční večerní vystoupení popové hvězdy v Paříži. "Děkuji Lady Gaga za její ohromující vystoupení na zahajovacím ceremoniálu. Bylo to úchvatné," napsal v popisku.

https://twitter.com/MailOnline/status/1817685958591979804

Během několika let randění se Gaga a Polansky společně zúčastnili Super Bowlu, předávání cen BAFTA a Critics Choice Awards. Britský Daily Mail však upozornil, že začátkem roku 2023 se pár údajně rozhodli rozejít, protože zpěvačka a skladatelka se chtěla vdát a mít děti, zatímco její partner, který pracuje jako technologický manažer, nebyl na tyto kroky připraven.

Dvojice svůj vztah tehdy údajně ukončila, ale zůstala přáteli. V srpnu 2023 pak byli poprvé po více než roce spatřeni spolu. Gaga už byla v minulosti zasnoubená dvakrát, ale obojí zásnuby byly zrušeny. Poprvé to bylo se v roce 2015, když se zasnoubila s hercem Taylorem Kinneym, se kterým se v roce 2016 rozešla. Podruhé zrušila zasnoubení s Christianem Carinem na začátku roku 2019.

Hudební umělkyně své zasnoubení s Michaelem zatím veřejně neoznámila, ačkoli na sociálních sítích aktivně zveřejňovala, jak spolu tráví čas ve Francii.

Při inauguraci amerického prezidenta Joe Bidena zazpívala Lady Gaga hymnu (1/2021):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.