Obrovská tragédie: Tři členové rodinné kapely zemřeli při pádu letadla

"Jak už jste mnozí slyšeli, můj otec a moje matka, Jason a Kelly, společně s mojí sestrou Amber zahynuli v pátek při tragické havárii letadla," potvrdila tragickou zprávu zdrcená Autumn Nelon Streetmanová. 

Podle oficiálního prohlášení skupiny nehodu dále nepřežil Ambeřin manžel Nathan, asistentka Melodi Hodgesová, pilot Larry Haynie a jeho žena Melissa Haynieová.

Letecké neštěstí se událo v pátek po cestě do Seattlu, odkud měla rodina lodí odcestovat na Aljašku, kde měla kapela vystupovat. Nad Wyomingem ale letadlo začalo klesat a chvíli poté se zřítilo, píše web BBC News. Podle předběžných zpráv stroj havaroval po "problémech s autopilotem".

[chooze:article;value:566764]

Vedení kapely uvedlo, že Streetmanová se o tragédii dozvěděla v Seattlu, kde na své rodiče a sestru čekala. "Děkuji za modlitby, které posíláte mně, mému manželovi Jamiemu a našemu chlapečkovi, který se brzy narodí," poděkovala svým fanouškům za podporu.

Gospelovou kapelu The Nelons založil v 70. letech Rex Nelon, otec Kelly Nelon Clarkové. Kapela získala tři nominace na cenu Grammy a v roce 2016 byli uvedeni do Síně slávy Gospel Music Association. Mezi její největší hity se řadí písně Come Morning, We Shall Wear a Robe and Crown nebo I Shall Not Be Moved.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.