Let jako z hororu. Myslela jsem si, že všichni zemřeme, vzpomíná cestující

Let Boeingu 737 z Columba v Ohiu do Tampy na Floridě se změnil v horor. Alespoň tak na něj vzpomíná pasažérka Nancy, která vše popsala televizi Fox News. Přiznala, že si myslela, že let nepřežije.

Vyděsilo ji totiž to, když se letadlo při přistání přiblížilo nebezpečně blízko vodní hladině. Podle Nancy nemohlo být výš než 45 metrů. Letadla v této oblasti, když se přibližují tamnímu letišti, přitom běžně létají ve výšce 370 metrů.

[chooze:article;value:566171]

​"Myslím, že mě znepokojilo to, jak blízko vody jsme byli. Byli jsme tak nízko, pak zase vysoko, pak nízko," citoval ji deník New York Post. Vyděšená pasažérka myslela jen na to, jak kontaktovat svého manžela. "Doslova jsem si říkala: 'Musím dát manželovi vědět, že dnes zemřu'," vzpomíná.

Letadlo nakonec nepřistálo v Tampě, jak bylo v plánu, ale až o 300 kilometrů dál na letišti ve Fort Lauderdale. "Když pilot vystoupil, klidným hlasem řekl něco ve smyslu: 'Byly tam nějaké nárazové větry, které nám bránily v přistání. To se občas stane',“ uzavřela hororové vzpomínání.

Obří výpadek na pražském letišti. Informační systémy nefungovaly několik hodin:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.