Oblíbený komik zažívá těžké chvíle. Přišel o milovaného člověka

"Minulý čtvrtek zemřel v 76 letech můj otec, Karol Szatmary. Byl to neuvěřitelně chytrý, milující a vtipný chlap. Tak jen, abyste to věděli," napsal oblíbený stand-up komik a moderátor na svůj facebook.

V příspěvku zveřejnil i fotografii s milovaným tatínkem, na kterém se oba smějí od ucha k uchu. "Říkal jsem mu, že konec bude až ve chvíli, kdy bude skutečně konec. Že máme před sebou ještě hodně společných chvil, že jsme spolu třeba nebyli na zápase Premier League, že jsme nevyzkoušeli spoustu restaurací," stojí dále v příspěvku.

Jeho tatínek totiž dlouhodobě bojoval se zákeřnou rakovinou. "To všechno jsem mu říkal a přál jsem si, aby bojoval a nevzdal to. A on pro nás bojoval jako tygr až do konce. Hrdinsky se nakonec rozhodl léčbu ukončit a smířený s vlastním osudem odejít důstojně jako chlap," svěřil se zdrcený komik.

[chooze:article;value:566412]

Szatmary proto narychlo odletěl do Izraele, kde jeho tatínek žil. "Věděl jsem, že se tam jedu rozloučit, že se z Tel Avivu vrátím bez otce. I přes obrovské bolesti a utišující léky mě poznal, otevřel ty svoje bleděmodré oči a mrknul na mě. I jsme si popovídali," zavzpomínal na jejich poslední společné chvíle.

"Stále vtipkoval, humor ho přes to všechno neopustil. Poslední dva dny už jen spal a všichni jsme s ním byli až do konce," dodal Szatmary. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.