Lucie Bílá po mrtvici osudového muže. Řekla, co je teď nejdůležitější

Známý muzikant, manažer a politik Petr Hannig podle deníku Blesk prodělal mrtvici a je ve vážném stavu. Nemůže se údajně hýbat, nemluví a k dýchání potřebuje kyslíkovou masku.

Právě Petr Hannig je považován za toho, kdo stojí za úspěchem zpěvačky Lucie Bílé. "Hlavně ať se Petr uzdraví a brzy je fit, to je teď nejdůležitější. Jsem mu za své první krůčky v kariéře moc vděčná a doufám, že budu mít ještě mnoho příležitostí mu za ně děkovat. Moc na něj a celou jeho rodinu myslím," reagovala pro TN.cz na zprávy o nemoci Hanniga zpěvačka Lucie Bílá.

[chooze:article;value:565616]

​Petr Hannig byl tím mužem, který Bílé vymyslel pseudonym a napsal její první hit Neposlušné tenisky. Vedle Bílé spolupracoval dlouhodobě mimo jiné s Vítězslavem Vávrou, Ivetou Bartošovou, Jitkou Zelenkovou, Petrou Černockou nebo Lenkou Kořínkovou.

Na veřejnosti se naposledy objevil v květnu, kdy se účastnil natáčení televizního pořadu, který vzdal hold Ivetě Bartošové. V roce 2018 se ucházel o prezidentský úřad, v prvním kole ale získal jen 0,56 % hlasů.

V roce 2022 se stala Lucie Bílá absolutní slavicí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.