Agáta Hanychová vyrazila na luxusní dovolenou. Děti s sebou ale nevzala

[chooze:gallery;value:33140]

​Agáta Hanychová si po náročném jaru plném soudů s tatínky svých dětí, Jakubem Prachařem a Jaromírem Soukupem, užívá odpočinek na pláži. S manželem Mirkem Dopitou vyrazili na luxusní dovolenou na ostrov Bali.

Influencerka je z dovolené nadšená a neustále pro své sledující na instagramu přidává nové a nové fotky. "K tomuto se nedá asi nic napsat než…ty vole tady je to úžasný," rozplývá se Hanychová u fotografie z bazénu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Pochlubila se i krásným ubytováním nebo ústřicemi k večeři i na svačinu. S manželem pojali ve velkém i samotnou cestu, kterou si užívali v business třídě.

[chooze:article;value:562210]

S sebou na dovolenou ale nevzali ani společného syna Kryšpína, ani Agátiny dcery Miu a Rozárku. Fanoušci páru proto žertují, že bude na dovolené čas na výrobu dalšího potomka. "Nazpátek už poletíte těhotná?" vtipkují lidé.

Děti v Albánii

Potomci Hanychové ale letos o moře nepřišli. Na začátku července se influencerce podařilo domluvit se všemi tatínky a všechny tři děti tak mohla vzít k moři do Albánie. Jaromír Soukup tomu přitom dlouho bránil. U koho jsou děti teď, Agáta fanouškům neřekla.

S péčí o děti Agátě hodně pomáhá maminka Veronika Žilková. Vnukem Kryšpínem se pochlubila i ve Víkendové snídani (4/23):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.