Z psychiatrie uprchl nebezpečný muž. Je výbušný, nezadržujte ho, varuje policie

Třicetiletý Lukáš Průcha z Chebska je nezvěstný a může být nebezpečný, a to především pro svou rodinu. "Hledaný muž má sklony k explozivitě a pro své okolí může být velice nebezpečný. Proto se ho nesnažte zadržet ani jinak kontaktovat," varují policisté.

Z psychiatrického oddělení v Ostrově odešel v úterý večer, kam ho umístil karlovarský okresní soud. "Důvodem tohoto odchodu bylo, že se dozvěděl o svém plánovaném převozu do léčebny v Dobřanech," vysvětlili.

[chooze:article;value:564888]

​​"V době odchodu měl na sobě tyrkysové triko s krátkým rukávem a šedé kalhoty," uvedli policisté k popisu hledaného. Měří asi 178 centimetrů a má rovné blond vlasy. Na pravé straně krku má vytetovaný zelený list marihuany s černými detaily.

Policisté zdůrazňují, že může být nebezpečný a lidé by se neměli pokoušet ho zadržet. Místo toho by měli neprodleně zavolat na linku 158 nebo se obrátit na nejbližší policejní služebnu.

Policie hledá muže, který si z penzionu odnesl desítky tisíc. Zachytila ho kamera. Podívejte se na úterní reportáž TV Nova:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.