William a George si udělali den pro sebe. Nedopadl ale podle představ

[chooze:gallery;value:36631]

​Chvilka jen pro tátu a syna – tak přesně tu si spolu na víkend naplánovali princ William a jeho syn George. Zatímco Williamova manželka Kate s dcerou Charlotte fandily na Wimbledonu, kluci vyrazili do Berlína na fotbal.

A jak se ukázalo, oba jsou fotbalovými nadšenci. Během zápasu totiž neskrývali emoce a při gólu se patřičně radovali. Jak připomíná deník The Sun, když fotbalista Cole Palmer střelil gól a Anglie tím vyrovnala na 1:1, William i George vyskočili z tribuny a nadšením se objali.

[chooze:article;value:564819]

​Den ale nedopadl úplně podle jejich představ. Anglie, které fandili, totiž prohrála se Španělskem 2:1. Oba vypadali zničeně a George nevěřícně hleděl na svého otce. "Tentokrát to prostě nevyšlo. Stále jsme na vás všichni hrdí," napsal následně William na sociální síti X.

Fotbal je v královské rodině očividně oblíbený. Na dálku totiž fandili i Charlotte a Louis. "Anglie, vaše týmová práce, odvaha a odhodlání byly inspirací pro nás všechny, mladé i staré. Gratulujeme Španělsku," napsal William s Kate.

A vzkaz týmu poslal i samotný král. "Ačkoli vám vítězství dnes večer možná uniklo, přesto se moje žena a já připojujeme k celé mé rodině a vyzýváme vás a váš podpůrný tým, abyste drželi hlavy vzhůru," vzkázal jim.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkonu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.