Syn rosničky Šimkové se už dere před kamery. Během natáčení vtrhl do studia

Oblíbená moderátorka počasí je aktuálně na mateřské dovolené s ročním synem Matyáskem. O dovolenou se ale prý nejedná. "Překvapilo mě, že moje vlastní potřeby jdou úplně stranou. Teď se opravdu na jeden film koukáme třeba napětkrát," popsala. Stěžovat si ale údajně nechce.

Syn je navíc podle ní po rodičích značně temperamentní a nebojí se vyjádřit názor. Naštěstí ale nemá nouzi o pomoc. "Partner je úžasný. Vychováváme padesát na padesát, fakt mi je po ruce, máme starající se babičky, takže jsme opravdu celá rodina pro Matyáska," řekla.

[chooze:article;value:561321]

A jeho temperament se projevil i během natáčení. Vyžádal si totiž přítomnost u maminky a nechal se s křikem donést do studia. "On má strašně rád kamery. On vidí telefon nebo kameru a začne mávat. Takže jsme říkali, že je to budoucí pan moderátor nebo prezident republiky," vtipkovala.

I přes nízký věk syna ale moderátorka chce zpátky do práce. "Už jsme měli schůzku ohledně mého návratu. Já jsem původně říkala, že bych se chtěla zhruba v roce malého vrátit," uvedla. To se sice zřejmě nesplní, ale dlouho už doma být neplánuje.

[chooze:article;value:560817]

"Za malou chviličku se už budu vracet. Ale ne na plný úvazek, tak nějak částečně. Abych si v té práci odpočinula, ale pořád většinu času byla i s tím Matyáskem," dodala.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.