Podprsenka netřeba. Dcera expremiéra vyrazila za vínem nalehko

Tanečnice a dcera expremiéra Stanislava Grosse Denisa vyrazila se svým přítelem, hercem a zpěvákem Filipem Hořejšem na výlet na jižní Moravu. Asi i vzhledem k horku, které venku panuje, vyšla ven jen nalehko. Fotkou, jak se skleničkou vína v ruce pózuje v lehkém topu bez podprsenky, se pochlubila na instagramu.

"Ahoj, Pálavo," napsala Denisa k fotografii prostě. U fotky se následně objevila záplava obdivných komentářů. "Ulalaaaa," pochválila ji její sestra Natálie. "Moc ti to sluší" nebo "brutální kočka" psali k fotce další.

Že si tuto svobodu užívá, ukázala Denisa i ve stories, kde sdílela krátké video, v němž spolu s Filipem seděla pod slunečníkem u sklenky vína ve stejném outfitu. "Jeden z nás nemá podprdu," hlásal přitom výrazný popisek. Zatímco Filip pokuřoval doutník, ona popíjela víno. A nechyběla ani společná pusa.

[chooze:article;value:564959]

Pár v rámci dovolené nejprve vyrazil do Znojma, kde obdivoval tamní památky. "Vše se dá projít pěšky a ještě ke všemu jsme stihli nádhernou večerní vyhlídku na celé město," pochvalovali si. Naopak je trochu rozladila otevírací doba některých podniků.

"Jen když jsme chtěli večer si sednout někam na vínko, tak už většina vinoték měla po desáté zavřeno," svěřili se. Nakonec prý ale útočiště s pomocí internetu přece jen našli. "Takže Znojmo 9/10," shrnuli svůj zážitek. Následně se pár přesunul do Valtic.

Tak to je síla! Sestry Grossovy prozradily, co jim udělali jejich ex (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.