Skalka family park: Ideální místo pro rodinnou zábavu v Ostravě

Co všechno Skalka family park nabízí?

Skalka Family Park vyniká především svou bohatou nabídkou atrakcí pro děti. Vaše ratolesti zde ztratí pojem o čase a bezpečně se vyřádí, zatímco vy budete mít čas pro sebe a své přátele. Areál zahrnuje až 50 zábavných atrakcí, včetně úžasného kontaktního zooparku s dřevěným bludištěm, lanová centra, svět dinosaurů, kolotoče, vodní svět, adventure golf a mnoho dalšího.

Každý víkend se zde pořádají různé doprovodné programy, jako jsou dětská divadla, koncerty, tvořivé dílny, zábavné shows a animační programy. Tím pádem se nikdy nebudete nudit a vždy budete mít co nového objevovat. Pro ty nejmenší je připraveno např. dětské hřiště, hop aréna, kolotoč manéžka, anebo vodní mlýnky.

Letní tábory a zimní radovánky

Skalka family park není jen sezónní záležitostí. Děti si zde mohou užívat po celý rok. V létě jsou k dispozici letní příměstské tábory pro děti od 4 let.

V zimě se Skalka mění v zimní ráj se zasněžovanou sjezdovkou, dětským skiparkem a krytým kluzištěm. Pro malé lyžaře a snowboardisty jsou k dispozici individuální lekce, které jim pomohou zdokonalit své dovednosti

Pohodlí pro celou rodinu

Rodinný areál Skalka family park je navržen s ohledem na pohodlí návštěvníků. Přímo před areálem se nachází dvě velká bezplatná parkoviště s kapacitou 250 aut. Občerstvení zajišťují až 4 občerstvovací místa s příjemným venkovním posezením na terasách, kde budete mít přehled o tom, jak se vaše děti skvěle baví.

Navštivte nás a přesvědčte se sami, proč je Skalka family park jeden z nejoblíbenějších rodinných areálů na Moravě!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.