Policie hledá muže, který si z penzionu odnesl desítky tisíc. Zachytila ho kamera

Jestli se dá na podezřelém muži něco ocenit, pak rozhodně jeho ledový klid. Jde rozvážným krokem, cestou uhasí a vyhodí cigaretu a vstoupí na recepci. Nikoho nepotká, takže má čas a prohledává jednu zásuvku po druhé. Jednu nakonec vylomí a vezme z ní podle policie 50 tisíc korun.

Nikým není vyrušený a nakonec odchází. Naštěstí přízemí nepřetržitě snímá kamera, tudíž muži je dobře vidět do obličeje, a policisté tak doufají, že ho někdo pozná a ozve se na linku 158.

[chooze:article;value:563585]

​​Nebývá to ale vždy tak jednoduché, třeba královéhradecká policie už tři měsíce pátrá po muži, který se měl vloupat do kanceláří v Opočně. Od května kriminálka hledá i ženu, která v Hradci Králové měla ukrást kabelku s doklady a platební kartou. Rok už je v pátrání muž, který měl v krajském městě odcizit z prodejny telefon za 30 tisíc korun.

A minimálně u výslechu měli podle vyšetřovatelů skončit i dva muži, kteří měli v Hradci ukrást jízdní kola. I když jsou případy staršího data, policie přesto žádá veřejnost o spolupráci. Trestná činnost by totiž zlodějům neměla projít.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.