Muž se ukájel v metru. Má poznávací znamení, policie žádá o pomoc

Neznámý muž se ukájel před ženami ve vozech na trase metra C. "Prvního skutku se dopustil 7. července kolem sedmé hodiny večerní při jízdě mezi stanicemi Chodov a Opatov. Hledaný si přisedl k poškozené, mrkl na ni, začal se hladit a poté se obnažil a začal masturbovat. Žena se jeho jednání zalekla a ihned odešla z jeho blízkosti," uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Stejným způsobem muž obtěžoval další ženu o den později. Ta si jeho jednání natočila na mobil a ze soupravy vystoupila. Policisté nahrávku zajistili a společně s ní i záznamy z nástupiště, kde je muž dobře vidět.

[chooze:article;value:564163]

"Jde o velmi hubeného staršího muže s šedými vlasy i vousy. Výrazným poznávacím znamením je tetování ve tvaru lebky, které má na koleni," upřesnil Hrdina. Zároveň dodal, že policie po tomto muži neúspěšně pátrala již před dvěma lety.

Neznámý muž je podezřelý z výtržnictví. V případě dopadení mu hrozí až dva roky vězení. "Pokud jej na záznamech poznáváte nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho dopadení, volejte na linku 158," doplnil policejní mluvčí.

Za poslední týden se jedná již o druhého muže, kterého policisté hledají z důvodu masturbace v metru. Ve čtvrtek jsme vás informovali o muži, jenž obtěžoval cestující na trase metra A.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.