George má zřejmě první lásku. Mohl na ní oči nechat, William potlačoval smích

[chooze:gallery;value:36636]

​Fanoušci britské královské rodiny o víkendu nevěděli, kam dřív koukat. Zatímco princezny Kate a Charlotte vyrazily na Wimbledon, William a George šli na fotbal. Jak se ale ukázalo, problémy s tím, kam dřív koukat, měl i princ George. Více než fotbalisté na hřišti ho zaujal někdo úplně jiný.

Desetiletému princi totiž neušla přítomnost španělské princezny Sofie. "V jednu chvíli to vypadalo, že William zadržuje smích, když se George díval na Sofii," popsal britský deník The Telegraph.  

[chooze:article;value:564819]

​Není se čemu divit – v bílé halence a červených kalhotách princezna mezi ostatními fanoušky vyčnívala. Právě na tribuně se George, William, Sofie i král Filip VI. setkali. Podle španělského deníku Lecturas je Sofie velkou fotbalovou fanynkou a sportovních akcí se účastní pravidelně.

Sedmnáctiletá Sofie je mladší dcerou španělského krále Filipa VI. a královny Letizie. Její starší sestra Leonor je první v linii na španělský trůn, právě Sofie je její následnicí. Ke Georgeovi by to navíc neměla daleko – je totiž studentkou prestižní školy UWC Atlantic, která leží ve Walesu.

Účast princezny Kate na Wimbledonu rozebrala novinářka Barbora Koukalová:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.