Slavný youtuber IShowSpeed navštívil Prahu. Pronásledoval ho dav fanoušků

Vzal si na sebe dres české fotbalové reprezentace a se svými bodyguardy vyrazil do pražských ulic. Cesta populárního streamera Speeda začala na náměstí Republiky. Ve chvíli, kdy vystoupil ze svého auta, už jeho živé vysílání sledovaly tisíce lidí. A čeští fanoušci na sebe nenechali dlouho čekat.

Za necelé dvě hodiny v Praze toho stihl dost. Nejprve obdaroval bezdomovce, pak ochutnal trdelník na Staroměstském náměstí. "Objednal si jenom klasický trdelník. Chtěl zkusit, co to je," uvedla jejich prodavačka Tatiana Roman.

Jeho kroky pak vedly na Karlův most, kde si nechal nakreslit karikaturu. To vše se zástupem fanoušků v zádech. V jeden moment zakročila i Speedova ochranka. K incidentu byla přivolaná i policie.

[chooze:article;value:564056]

​"Na linku 158 jsme přijali zprávu od náhodného kolemjdoucího, že v ulici Křížovnická dochází k potyčce mezi několika osobami. Na místo byla vyslána policejní hlídka, ta však po příjezdu na místo žádné protiprávní jednání nezjistila," sdělila mluvčí pražské policie Kristýna Zelinková.

Návštěvu Prahy si ale Speed zřejmě moc neužil. Sám často napomínal dav lidí, který ho doprovázel, a stěžoval si také na dopravu v Praze. "Češi jsou šílení," okomentoval.

Speed začal se streamováním her v roce 2016. Momentálně ho na youtube sleduje více než 26 milionů odběratelů. Jeho sobotní stream z Prahy viděly téměř tři miliony lidí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.