Fotka princezny Charlotte a české tenistky boří internet. Fanoušci z ní šílí

[chooze:gallery;value:36630]

Perfektní výkon, který Barbora Krejčíková předvedla na Wimbledonu, uchvátil i princeznu Kate a její dceru Charlotte. Právě ta je prý velkou tenisovou fanynkou, a tak není divu, že si setkání s talentovanou českou hráčkou nenechala ujít.

Jejich setkání zaznamenala fotografie, která se rázem stala hitem internetu. Malá Charlotte na ní drží Krejčíkové vítěznou tenisovou raketu a zaujatě si ji prohlíží. Nadšení neskrývá ani Krejčíková, a dokonce ani princezna Kate.

Fotku společně s dalšími z Wimbledonu sdílela královská rodina na instagramu. Ze série přidaných fotografií fanoušci šílí a více než dva miliony z nich už ji označilo jako "To se mi líbí". Snímek si na svůj profil přidala i Krejčíková. "Bylo mi ctí," napsala.

[chooze:article;value:562995]

"Tohle si Baru moc zaslouží. Zároveň to bude hodně dlouho všechno vstřebávat, ale zůstanou vzpomínky na celý život," napsala jedna z fanynek. "Nádherné setkání," souhlasila další. "Tohle mě dojalo. To je tak krásné," dodala jiná.

Podle Kate je devítiletá Charlotte velkou tenisovou fanynkou. "Včera trénovala," prozradila podle deníku Independent přímo na Wimbledonu s tím, že její děti tenis milují. Dokonce ho prý často společně zkouší. "Jako rodina ho hodně hrajeme," dodala princezna.

Princeznu Kate na Wimbledonu přivítali diváci ovacemi. Od doby, co oznámila, že bojuje s rakovinou, se na veřejnosti objevuje jen zřídka. Poprvé veřejně vystoupila minulý měsíc na oslavách narozenin krále Karla III.  

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.