Vyznání Nikol Leitgeb: S manželem oslavila výročí. Ten ji vtipně setřel

[chooze:gallery;value:36513]

​Na přeumělkované fotografie si influencerka Nikol Leitgeb a její manžel Petr moc nepotrpí. Ku příležitosti svého výročí sdíleli zamilovaný snímek od bazénu, kde se s úsměvem od ucha k uchu objímají. 

"Heleď vlastně, pět let, to už jsem tvůj nejdelší vztah?" pochlubila se Nikol, jak dlouho už jim to s manželem klape. Rovnou se ujistila, že v rámci jeho partnerek drží rekord. Jenže manžel ji setřel vtipnou odpovědí. "No, pocitově určitě," svěřil se Petr. 

[chooze:article;value:561321]

Lásku manželé dávají i dvěma dětem, staršímu Mathiasovi, kterého má influencerka z minulého vztahu, a společnému synu Tobiasovi, který nedávno oslavil třetí narozeniny. Aktuálně si Nikol s rodinou užívá dovolenou u bazénu. Její manžel se podělil o veselý snímek, který zobrazuje, jak je malý syn dovede vyřídit. "Dovolená s dětmi - ilustrační foto," napsal trefně k obrázku, kde znavená Nikol spí na posteli a malý Tobias ji pošťuchuje. 

Kromě péče o vlastní rodinu se manželé Leitgebovi snaží konat dobro, Nikol se loni podařilo namotivovat Čechy k tomu, aby na léčbu malého Martínka vybrali bezmála 150 milionů korun.

Martínek je zpátky v Česku. Po operaci jsou vidět první zlepšení (2/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.