Kate se ukázala na veřejnosti. Rakovině navzdory rozdávala úsměvy

[chooze:gallery;value:36627]

​Nemoci navzdory se Kate i letos zúčastnila tenisového turnaje. Do Wimbledonu dorazila v neděli odpoledne, aby sledovala finále mužské dvouhry a předala trofej vítězi turnaje, kterým se stal Carlos Alcaraz.

"Je skvělé být zpátky na Wimbledonu!" napsala princezna na síť X, kde mají s Williamem společný oficiální účet.

Kate potěšila své fanoušky, když se na ostatní tenisové nadšence usmívala ve slušivých fialových šatech, píše deník Mirror. Na turnaj dorazila v doprovodu své devítileté dcery Charlotte a mladší sestry Pippy Middletonové.

[chooze:article;value:562681]

​​Budoucí královnu přivítali podle deníku Daily Mail ostatní diváci potleskem ve stoje. Před tím, než zamířila na své královské místo, se společně s Charlotte setkala s ženskými tenisovými hvězdami, včetně české vítězky turnaje Barbory Krejčíkové. "Jaká čest, Vaše královská Výsosti," uvedla Krejčíková na X.

Je to podruhé, co se princezna ukázala na veřejnosti od doby, kdy jí lékaři diagnostikovali rakovinu. Poprvé ji letos mohli její fanoušci vidět u příležitosti oslav narozenin krále Karla III.

Princ William se letošního finále ve Wimbledonu neúčastní, protože podpoří anglické fotbalisty na finále mistrovství světa v Berlíně. Podle informací deníku Sun by se k němu měl připojit i desetiletý princ George.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkonu při slavnostní přehlídce Trooping the Colour. Podívejte se na reportáž TV Nova z půlky června:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.