Ivana ukázala fotky Karla Gotta, které nikdo neviděl. Mistr by slavil narozeniny

Karel Gott by v neděli slavil své 85. narozeniny. Nedožité půlkulaté výročí jeho narození tak připomněla jeho manželka Ivana, která spravuje jeho agenturu. Gott zemřel před pěti lety v říjnu na leukémii.

Památku nezapomenutelného zpěváka připomněla Ivana na instagramu. "Drahý Karle. Dnes bychom oslavili tvé 85. narozeniny. P5estože to je už pět let od tvých posledních kulatin, jako bys byl pořád s námi," napsala Ivana.

[chooze:article;value:563956]

​Gottova rodina na výjimečného umělce stále vzpomíná. "Každý den si připomínáme, jak výjimečným a laskavým člověkem jsi byl, jak jsi nás dokázal rozesmát a svou láskou nás zahrnul i v těch nejtěžších chvílích," dodala Ivana.

V příspěvku také zveřejnila několik fotografií zobrazujících Gotta v průběhu jeho života. Na nich neukazovala jen dospělého Gotta, když už byl uznávaným umělcem, ale i jeho dětství, na kterých je Gott ještě jako předškolák.

Fanouškům Ivana vzkázala, aby na Gotta také zavzpomínali. "Pojďme se podělit o vzpomínky na našeho Karla. Ať už jsou to setkání, nebo prostě jen okamžiky, kdy jeho písně provázely naše životy. Sdílejme své zážitky, fotografie a příběhy, abychom společně uctili jeho památku a oslavili jeho život a dílo," řekla Ivana.

Zavřete oči a poslouchejte. Mladík jako by byl ztělesněním Karla Gotta (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.