Američané nemohou atentátu na Trumpa uvěřit. Co se děje? ptá se svědek

"Původně jsem chtěl jet se svoji dcerou, ale ta je v osmém měsíci těhotenství. Zatímco jsem procházel davem slyším bum, bum, bum. Zvedl jsem hlavu, protože jsem se předtím díval pod nohy. A vedle mě stál muž, tak jsem se ho zeptal: 'To byly výstřely?' A on říká: 'Nevím.' A pak jsme slyšeli další výstřely. Ani jeden z nás nevěděl, jestli střílel někdo v davu a střílel po lidech, nebo jestli mířil na prezidenta," řekl svědek střelby Robert.

"Nečekal jsem, že by se něco takového mohlo stát. Pokud se podíváte tam, tak tam byli odstřelovači tajné služby. Byli schovaní na střechách. Ten střelec byl asi na druhé straně té budovy. Znělo to jako ohňostroj. Všichni stáli beze slov. Co se děje Ameriko? Proč se hádáme a útočíme na sebe v médiích, když se dějí pak takovéto věci," vzkázal další svědek Timothy.

[chooze:article;value:564748]

Atentát ale šokoval i Američany, kteří na mítinku nebyli. "Úplně mě to vyvedlo z míry. Je to zvrácené. Doufám, že se z toho poučíme a budeme díky tomu silnější. Musíme to nějak vstřebat. Sledoval jsem to živě v televizi a nemohl jsem tomu uvěřit. Nechápu, jak jsme se dostali do tohoto bodu," prohlásil obyvatel Pensylvánie Craig.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.