WhatsApp přidal nenápadnou funkci. Jde o nejlepší zlepšení za poslední roky

Aplikace WhatsApp novou funkcí velmi potěší uživatele, kteří využívají systém Android. Konečně se totiž dočkali možnosti, kterou lidé se systémem iOS mohli dávno využívat, informoval web WABetaInfo.

Jde o textový přepis hlasových zpráv. Nově tuto funkci WhatsApp zpřístupnil pro Android prostřednictvím beta verze WhatsAppu s číslem 2.24.15.5. Uživatelé iOS tuto funkci obdrželi už před pár měsíci.

Funkce pro přepis hlasových zpráv je dle webu konkrétně zatím k dispozici některým beta testerům, kteří si nainstalují nejnovější aktualizace WhatsApp beta pro Android z obchodu Google Play. V nadcházejících týdnech ji prý zpřístupní ještě více lidem.

[chooze:article;value:557564]

​Přepis hlasových zpráv lidé využívají zejména, když nemají klid nebo náladu si poslechnout nahranou zvukovou zprávu. Dle webu Mobilizujme jde o nejlepší inovaci za poslední roky.

Jelikož jde o novinku, tak je zatím dostupná jen pro limitovaný počet jazyků. Konkrétně jde o angličtinu, španělštinu, portugalštinu, ruštinu a hindštinu. Další jazyky by ale měly brzy přibývat.

Podívejte se, jakou další novinku WhatsApp nedávno představil (7/23):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.