Mladou maminku poslali z nemocnice domů. Za pár týdnů zemřela

Když začaly 25letou Olivii Harlowovou z Austrálie trápit silné bolesti hlavy a rozostřené vidění, byla ve 34. týdnu těhotenství. Její partner Ryan Stephenson ji proto odvezl na pohotovost do nemocnice v Brisbane. Lékaři provedli základní vyšetření, doporučili ženě klidový režim a poslali ji domů, píše web The Chronicle.

O dva týdny později ale Olivia přestala cítit pohyby své nenarozené dcery, které už s manželem vybrali jméno Adeline. Život holčičky nezachránil ani předčasný porod. Po několika dnech ženu lékaři opět propustili domů, píše portál Daily Mail.   

Do nemocnice se ale o několik dní později vrátila znovu, tentokrát kvůli silným migrénám, které ji nadále trápily. "Lékaři se podívali na dva týdny staré snímky a řekli jí, že nemají žádný důvod provádět další testy. Že je pravděpodobně stále ve stresu z toho, čím si prošla, a poslali ji domů," řekla médiím Oliviina švagrová Stefanie.

[chooze:article;value:564439]

Druhý den ráno ji ale našel partner v bezvědomí. Olivii převezli do nemocnice, kde ji napojili na přístroje. Provedené testy odhalily, že měla nádory po celém mozku. "Vzadu na hlavě měla jeden masivní, byl velký skoro jako dva golfové míčky," svěřila se zdrcená švagrová.

O týden později uskutečnila její rodina srdcervoucí rozhodnutí a Olivii nechala odpojit od přístrojů. "Bylo jí pouhých 25 let a jinak byla zdravá. Ani lékaři si to nedokážou vysvětlit. První snímky sice byly nekvalitní, ale přesto se tam mohlo něco ukázat. A po dvou týdnech měla nádory po celém mozku," dodala Stefanie.

Olivia byla maminkou také čtyřleté Evaliah. Oliviina rodina proto založila transparentní účet, aby Ryanovi a jeho malé dcerce jejich nelehkou situaci alespoň trochu ulehčila. 

Při čištění kulovnice omylem zastřelil mladou maminku. Hrozí mu pět let ve vězení (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.