Dominico Martucci se pochlubil velkou novinou. Ex Bartošové ukázal fotku

[chooze:gallery;value:36580]

​Martucci radostnou zprávu o očekávání druhého potomka oznámil s českou manželkou Nicol na facebooku, kde společně sdíleli dojemnou rodinnou fotografii. Na snímku je vidět i jejich prvorozený syn Alexander Vincent, který v říjnu oslaví tři roky.

"Když si myslíte, že vám život nemůže dát víc, přichází ta nejkrásnější zpráva. Budeme čtyři. Ten nejhezčí dárek k mým narozeninám," napsal k fotografii Martucci.

S Nicol se dali dohromady v roce 2017, tři roky po smrti zpěvačky Ivety Bartošové, která byla zpěvákovou předchozí partnerkou. Po roční známosti se Martucci s novou vyvolenou zasnoubil a brzy nato měli svatbu. Malý Alex se jim narodil v říjnu 2021 v Praze, kde rodina žije.

Románek s Bartošovou

Se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou tvořil Ital pár několik měsíců v roce 2011. Zpěvák sehrál zásadní roli v létě 2013, kdy Bartošovou odvezl Zdeněk Macura do Itálie. Samozvaný ochránce žen ji údajně měl z Česka odvléct proti její vůli, sám to opakovaně popřel. Pro Bartošovou pak přijel její skutečný partner Josef Rychtář a "vysvobodil" ji z domu Martucciho matky. 

Po tragické smrti Ivety Bartošové Martucci přivezl k jejímu domu květiny. Podívejte se, co řekl k její smrti a co řekl o Josefovi Rychtářovi (4/2014):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.