Zvláštní nabídka Lucie Vondráčkové partnerovi: Dítě si udělej s jinou

[chooze:gallery;value:33907]

​Už jsou to dva roky, co zpěvačka Lucie Vondráčková randí se zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou. Oba partnery sice dělí 18 let, na vztah si ale zpěvačka stěžovat nemůže. "Je to moudrý kluk, stará duše, tak jsem proti tomu nebojovala," řekla zpěvačka v rozhovoru pro MF Dnes.

To ale neznamená, že se ve všem shodnou. Vondráčková se totiž připravuje na možnost, že Polívka bude chtít vlastní děti. K tomu se však zpěvačka, která už má dva syny ze vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem, Matyáše a Adama, moc nemá.

[chooze:article;value:564165]

​Polívkovi totiž může trvat i pár let, než se k založení rodiny rozhodne. "A to já už nebudu k mání. Tak jsem se mu nabídla, že až tedy založí tu rodinu, tak jim třeba budu hlídat. Nebo že budu učit jeho děti francouzsky," žertovala Vondráčková.

Podobnými vtípky prý svého partnera dost provokuje. "Má vedle sebe ženskou, která už dávno neříká věci, které lidi chtějí slyšet. Je neskutečně osvobozující nebýt mladá a vědět, že lidi jsou jen lidi. Že času na líbivé kecy je málo," pronesla zpěvačka.

I přes rozdílné životní cesty i smysl pro humor si ale Vondráčková Polívku chválí. "On mému světu rozumí, baví ho to, miluje divadlo. I díky němu si teď připadám na skvělé surfové vlně. Nevím, jak bude tahle jízda dlouhá, ale teď si ji maximálně užívám," zakončila Vondráčková.

Pevná ruka je občas potřeba, říká o vztahu s Vondráčkovou raper. Polívka ji má (6/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.