Krásné gesto Ivany Gottové: Potěšila nemocnou Aničku Slováčkovou

[chooze:gallery;value:32535]

Pro Aničku Slováčkovou je hudba nedílnou součástí života. Teď ji potěšila nabídka Ivany Gottové, aby společně s dalšími hvězdami českého showbyznysu vystoupila v pražské O2 areně na vzpomínkovém koncertě pro Karla Gotta. "Na tohle se tak těším," reagovala Anička a nadšeně návrh přijala. 

"Už jen být v takové krásné společnosti, a ještě mít možnost si zazpívat některou z překrásných písní mistra Karla Gotta, to je sen. Moc dekuji Ivaně Gottové za takovou možnost," svěřila se na instagramu zpěvačka. 

[chooze:article;value:563199]

Svěřila se, že dá do vystoupení vše. "Udělám vše, co bude v mých silách, abych písně zazpívala s co největší pokorou a láskou, jakou ostatně k panu Gottovi od malička cítím," slíbila Slováčková. Radost jí udělalo, když zjistila, že se na pódiu setká i s bratrem Felixem. "A ještě tam bude i brácha, rodina. To je nejvíc," dodala.

Na všechny fanoušky se prý moc těší. "Bude to krásný večer," napsala ke snímku s Ivanou Gottovou, Lucií Bílou, Michalem Davidem, Richardem Krajčem, Sebastianem Navrátilem a mnohými dalšími, kteří se během slavnostního vystoupení objeví.

Objevil jsem Daru a Gottovi jsem pořádně pohrozil prstem, přiznal hitmaker Zmožek (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.