Herečka Daňhelová vyráží do hor úplně sama. Ve Slovinsku ji překvapily povodně

Anna Jiřina Daňhelová je známá hlavně jako úspěšná herečka a zpěvačka a v poslední době se proslavila i vtipnými videi na sociálních sítích. Ve volném čase se ale snaží vypnout a ráda cestuje. Rozhodně ale není žádná citlivka, protože na své dobrodružné cesty do hor se vydává úplně sama.

"Cestuji sama, protože potřebuji trochu ticha. Celý rok na mě pořád někdo mluví, vlastně pořád na mě někdo mluví a já mám ráda, když můžu mít aspoň chvíli prostor jenom pro svoje myšlenky, pro svůj klid," popsala své důvody.

[chooze:article;value:560644]

Nejde ale o žádné jednoduché procházky. Zvládla třeba náročnou 160kilometrovou trasu Tour de Monte Rosa ve švýcarských Alpách nebo velkou túru ve slovinském Triglavském národním parku.

Právě ve Slovinsku se musela vloni potýkat se špatným počasím a povodněmi. "Skončilo to vlastně tím, že jsem zůstala v jedné vesnici uzavřená na takovém poli, kde jsem byla s krávami a přišel tam starosta, který šel evakuovat ty krávy," přiblížila. Ten později odvezl i jí. I kvůli krizovým situacím do budoucna zvažuje, že bude vyrážet s průvodcem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.