Dara Rolins pochválila dceru Lauru (16) za to, že se otrávila alkoholem

[chooze:gallery;value:36532]

​Dcera Dary Rolins Laura zdědila po svých rodičích kromě krásy a talentu i poněkud divokou povahu. Nedávno dokonce přiznala, že za sebou má i jeden obzvlášť bujný večírek. "Mám dítě s rockerem, ne s právníkem. A ani já jsem nikdy neseděla poslušně na peci. To, že má Lola v DNA divokost, nikoho z nás nepřekvapuje," zareagovala pro Nový Čas Dara.

Podle ní je však Lola na svůj věk velmi rozumná. "Jde o to, mít to v hlavě uspořádané, což ona má víc, než jsme měli v jejím věku my dva dohromady," svěřila se zpěvačka. Za divokou párty, která vyústila v nucený příjezd Matěje Homoly, proto Lauru nijak neviní. 

[chooze:article;value:563929]

Na dceru je moc pyšná. "Je pracovitá a svědomitá, když je třeba. A zbytek? Je už dost velká, abychom ji v životě uchránili před vším," ozřejmila svůj pohled na věc zpěvačka. Poté, co to Laura přehnala s alkoholem, se mu prý navíc vyhýbá obloukem.

"Jednou jsem byla někde ve tři hodiny ráno a otrávila jsem se alkoholem. Táta pro mě přijel, to bylo naposledy, co jsem pila, a táta to pochopil," popsala nedávno dramatické chvíle Laura.

[chooze:article;value:558416]

Ani otec na ni nebyl za incident naštvaný. Známého rockera, který má večírky v krvi, vše spíše pobavilo. "To bylo vtipný. Ve dvě ráno za mnou přišlo do postele několik teenagerů a cloumali se mnou: 'Pane Homolo, Laura nedýchá.' Já jsem se sbalil a jel jsem na chatu, taková klasika – mladí měli mejdánek," popsal Homola. Dceru prý vyzvedl a nijak ji netrestal, vytrestala se prý sama kocovinou.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje. Je to depresivní. Poslední, co bych čekala (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.