Obrovský smutek hudební legendy. Jon Bon Jovi přišel o milovaného člověka

[chooze:gallery;value:36566]

Carol Bongiovi, maminka rockové legendy Jona Bon Joviho, zemřela v úterý 9. července v nemocnici v New Jersey. A to pouhé tři dny před svými 84. narozeninami. Smutnou zprávu potvrdil otřesený zpěvák pro americký časopis People.

"Naše matka byla neuvěřitelně silná. Byla to ona, kdo formoval naši rodinu. Bude nám moc chybět," řekl 62letý Bon Jovi v emotivním prohlášení.

Jeho maminka navíc patřila i mezi nejvěrnější fanynky svého syna a jeho kapely Bon Jovi, píše web Mirror. Dokonce byla zakladatelkou jejího fanklubu. Svého syna ale podporovala už od dětství. Koncertovat mu prý dovolila už v pouhých 17 letech.

[chooze:article;value:564181]

"Rodiče mě vždycky podporovali, což je neuvěřitelné. I když jsem měl od osmi školu, domů jsem se mohl vracet v jednu nebo ve dvě hodiny ráno. Říkali mi, že pokud budu včas ve škole, tak si můžu jít za svým snem," svěřil se v jednom ze starších rozhovorů.

Tragická událost rockera zastihla jen pár týdnů poté, co oslavoval svatbu svého syna Jaka. Jak připomíná web The Hollywood Reporter, ten se v květnu oženil s herečkou Millie Bobby Brownovou, známou z populárního seriálu Stranger Things.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.