Soukup poslal pozdrav z dovolené: To je nebeské tělíčko, píší mu ženy

[chooze:gallery;value:34643]

Spadla opona, světla zhasla. Jaromír Soukup si dal pauzu od veřejného vystupování a vydal se na letní dovolenou. Pro své příznivce však na sociálních sítích sdílel příspěvek, který ženské pokolení poněkud rozparádil. "Docela dost z vás mi píše, co se mnou je," svěřil se Soukup.

Když ho lidé nevídají na televizních obrazovkách, pravděpodobně se jim rozhodl připomenout, aby o něj neměli strach. "Přesně tohle se mnou je. Pár týdnů mě česká politika ani showbyznys nezajímá, fakt ne," slíbil Soukup a sdílel svou fotografii v plavkách.

[chooze:article;value:562210]

"Španělsko, prázdniny, Jaromír Soukup," připojil v hashtazích ještě zásadní body, aby se lidé ve fotkách zorientovali. Na druhém snímku Soukup ukázal, že v dovolenkové destinaci mu dělá společnost jeho syn Lukáš. Společně si očividně užívají sluníčko, dobré jídlo i pití.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Reakce na sérii fotografií na sebe nenechaly dlouho čekat. Pochvalu si získala hlavně Soukupova postava. "No teda. To je nebeské tělíčko. Mít takové tělíčko u sebe je sen a ráj. Moc vám to sluší," vzkázala Soukupovi jedna z žen. "Dovolená a pěkná podívaná," přidala se další. Lichotky si však vysloužil i moderátorův syn. "Tak ten mladší model by šel," doplnila další sledující.

Jaromír Soukup dorazil na Slavíky. Háma se Sokolem ho setřeli (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.