Důležitý moment pro Kate: Prozradili, kdy se může znovu objevit na veřejnosti

[chooze:gallery;value:35033]

Nemocná princezna Kate potěšila britskou veřejnost, když se v červnu po dlouhých měsících v ústraní objevila na vojenské přehlídce Trooping the Colour, aby se na balkóně Buckinghamského paláce připojila ke zbytku rodiny. Od té doby se po ní však opět slehla zem.

Podle předsedkyně sportovního klubu All England Club Debbie Jevansové by se však princezna mohla zúčastnit Wimbledonu, na němž od roku 2016 předávala trofeje vítězům dvouhry. "Doufáme, že princezna z Walesu bude opět moci předávat trofeje, jelikož je patronkou klubu. Samozřejmě je ale prioritou její uzdravení," sdělila deníku Telegraph Sport.

[chooze:article;value:562995]

Organizátoři slíbili, že by jí ve všem vyšli vstříc. "Samozřejmě zatím neznáme okolnosti. Všechno, co nyní můžeme konstatovat, je, že bychom princezně poskytli co největší prostor a flexibilitu," dodala podle portálu Mirror Jevansová.

Od slavnostní přehlídky, které se Catherine zúčastnila v doprovodu svých dětí, uplynulo několik týdnů a od té doby princeznu veřejnost neviděla. Podle deníku Mint je možné, že princezna odletěla do zahraničí, kde podstupuje speciální léčbu rakoviny. Sama se k takové možnosti ale nevyjádřila.

Princezna Kate se ukázala na veřejnosti během vojenské přehlídky (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.