Herečka Denisa Nesvačilová překvapila. Poprvé ukázala nového partnera

[chooze:gallery;value:36492]

​Na Denisu Nesvačilovou se po milostných eskapádách konečně usmálo štěstí. Poprvé veřejnosti předvedla nového partnera Michala. V jejím okolí se přitom pohyboval několik let. "Už před lety byl na oslavě mých narozenin. Je z okruhu mých přátel, takže jsem aspoň věděla, že třeba neseděl někde ve vězení," zažertovala herečka pro Super.cz.

Přiznala však, že zprvu je to k sobě zrovna netáhlo. "Není ze světa šoubyznysu, tak bych to nechtěla podrobněji rozebírat. Ale musím říct, že ještě před pár lety bych si nedokázala představit, že zrovna on bude můj princ," připustila Nesvačilová.

[chooze:article;value:500891]

Teď se však po boku partnera usmívá na celé kolo a září štěstím. Dokonce už společně byli na dovolené. "Svůj vztah netajíme, neschováváme se, jen to tady bylo prostě poprvé, kdy se se zájmem médií setkal. Ale musel s tím počítat, když se mnou chce být," vysvětlila herečka.

V posledních týdnech naznačovala, že v jejím životě je všechno, jak má být. "Myslím, že se mám vlastně moc krásně. Momentka," svěřila se na instagramu. Zdá se, že se Nesvačilová konečně oklepala z kontroverzního vztahu se scenáristou Petrem Kolečkem, který se loni v dubnu nečekaně oženil se svou expartnerkou Anetou Vignerovou. S Denisou měl přitom pár dní nato odlétat na dovolenou do Athén.

Bývalá miss Aneta Vignerová o svatbě s Kolečkem. Uděláme si to po svém, plánovala (5/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.