William je osamělý a na pokraji sil. Jeho bolest nikdy nezmizí, říká expertka

[chooze:gallery;value:22194]

Princ William čelí náročnému období. Podle expertky na královskou rodinu Jennie Bondové se na něm podepisují všechny starosti, které se na něj letos sesypaly ze všech stran. "Během uplynulého roku nastávaly chvíle, kdy princ William působil nesmírně osaměle. Vzal na sebe zodpovědnost být synem, jehož otec má rakovinu, stal se manželem, který se láskyplně stará o manželku, která také zápasí s rakovinou. Zároveň je otcem tří dětí," popsala podle portálu Mirror expertka.

Zdůraznila, že to pro prince musí být nesmírně složité, neboť už nemá po svém boku ani matku a se svým bratrem Harrym se nestýká. "Nemůže se spolehnout na bratra, ani se obrátit na svou matku, kdyby si chtěl alespoň trochu ulevit," popsala podle deníku The News International Bondová. V pondělí by princezna Diana oslavila 63. narozeniny.

[chooze:article;value:562681]

Její předčasná smrt je podle expertky pro Williama stále bolestná. "Jistě existují i další členové královské rodiny, kteří Williama podporují, ale nic nenahradí milující matku, která člověka chrání a pomáhá mu," doplnila odbornice. "William nyní žije bez matky déle, než ji měl po svém boku. Často však mluvil o tom, že bolest ze ztráty rodiče nikdy nezmizí. Vzpomínat na ni bude vždy," uzavřela Bondová.

Už dříve se však princ podělil o to, že ačkoliv procházel těžkými chvílemi, říkal si, že vše musí zvládnout. "Buď vás to posílí, nebo zlomí. Já bych se ale nenechal zlomit, chtěl jsem, aby to ze mě udělalo silnějšího člověka. Chtěl jsem, aby matka byla hrdá na to, kým jsem se stal," popsal před lety princ v dokumentu ITV Diana, Naše matka.

Británii čeká velká událost. Nemocný Karel III. však musel změnit program (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.