Míša Tomešová se zranila na dovolené. Radši jsem synovi zachránila hlavu, říká

[chooze:gallery;value:35796]

​Míša Tomešová si se svými dvěma syny a manželem Romanem užije spoustu zábavy. Teď společně vyrazili na dovolenou na Kanárské ostrovy, kam se zpěvačka dlouho těšila. Jenže úterní večer nedopadl zrovna podle jejích plánů.

Zpěvačka na sociálních sítích sdílela, jak se jim nevinné pošťuchování se synem poněkud zvrtlo. "Scrabble jsem sice vyhrála, ale pak jsem chtěla pulci sebrat míč. Padali jsme oba a já radši zachránila jemu hlavu než sobě koleno," přiznala v příběhu na instagramu Tomešová. 

[chooze:article;value:556847]

Zavtipkovala, že teď bude chodit jako její manžel, který si před měsícem zlomil nohu. "Tak teďka už kulháme v rodině dva," dodala rezignovaně. S dětmi se totiž na dovolené očividně nezastaví. "A přesně půl minuty na to pulec převrhnul celej stůl a rozlil veškeré naše pitivo po celý restauraci. Ještě, že jsou tady všichni tak milí," doplnila.

Na dovolenou se velmi těšila. Čas s rodinou je podle ní totiž to nejvzácnější. "Pár dní jen pro nás. Hodit všechno za hlavu a jen tak existovat a užívat si každýho paprsku. Když člověk přijede z velkýho zápřahu do úplného nicnedělání, tělo automaticky zpomalí a chce jenom spát. I to si hojně užíváme. Když jsme spolu, všechno to je tak nějak jednodušší. I vy si odpočiňte a buďte spolu," vzkázala svým sledujícím.

Princezny mě nikdy moc nebraly. Vždycky jsem byla divoškou, říká Tomešová (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.