Lucie Borhyová ukázala šťastný moment z dovolené: Kéž by se zastavil čas

[chooze:gallery;value:34540]

​Chvíle plné lásky, pohody, úsměvů a klidu. Tak by se dala popsat dovolená moderátorky TV Nova Lucie Borhyové. Na sociálních sítích sdílela několik snímků a videí, které šťastné chvíle zachycují. 

"S mými nejmilovanějšími na místě, kde si přeju, aby se na chvíli zastavil čas," napsala moderátorka na instagramuDoplnila, že nejvíce si užívá právě čas se svými nejbližšími. "Společně, navždy, nejkrásnější chvíle jen pro nás, láska, štěstí," dodala v hashtazích.

[chooze:article;value:556924]

Na dovolenou vzala kromě svých dětí i maminku. S tou si dokonce užily i skleničku přímo na pláži. "Oh la-la. Plážová pohoda s mojí maminkou," popsala Borhyová. "Moje nejlepší maminka. Perfektní čas, relax, zábava, drinky," doplnila ještě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

I loni​ s rodinou zavítala právě do Španělska. "Bylo to krásné, byla jsem tam se svojí rodinou, s dětmi. Vždycky se hrozně moc těšíme, protože Španělsko milujeme, létáme tam často, kdykoliv se dá. Zastihla nás tam ta tropická vedra, ale upřímně řečeno nám to ani nevadilo, protože třeba já mám horko ráda a ty vysoké teploty se přece jen u moře, kde pofukuje vítr, snášejí lépe," popsala minulé prázdniny pro TN.cz.

Lucie Borhyová vydala píseň. Nápad jí vnukl Štefan Margita (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.