V bytě na Šumpersku našli mrtvou ženu. Podle policie byla zavražděna

Olomoučtí krajští kriminalisté se od nedělního večera zabývají smrtí 37leté ženy. Zemřít měla násilným způsobem v bytě v Mohelnici na Šumpersku, informovala policie na sociální síti X

"V této souvislosti kriminalisté zadrželi 42letého bývalého přítele zemřelé, se kterým provádí úkony trestního řízení," uvedla policie. Kriminalisté šetří čin pro podezření z vraždy. Další informace policie nezveřejnila.

Podobná vražda v prosinci

Případ připomíná jinou tragickou smrt, která se na Šumpersku stala loni v prosinci. 50letý muž tehdy podle policie udusil v bytě po předchozím popíjení alkoholu a hádce 48letou partnerku. O případu jsme informovali v tomto článku.

[chooze:article;value:561849]

​Přímo v Mohelnici pak loni došlo k pokusu o vraždu. 25letá žena měla nožem zaútočit na spícího přítele, o čemž se více dočtete v tomto článku

Celkem loni kriminalisté v Olomouckém kraji řešili ještě dalších pět případů vražd, z toho jeden měl tři oběti. Útok pachatele, který nakonec spáchal sebevraždu, nepřežil pár seniorů a jejich 15letý vnuk. Motivem činu byla zřejmě žárlivost. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.