Nehoda v Praze zablokovala dálnici D1. U Chodova se srazily kamiony

Nehoda dvou kamionů na dálnici D1 v pondělí před polednem výrazně zkomplikovala dopravu pro řidiče ve směru na centrum Prahy. "Zasahujeme na dálnici D1 v oblasti Chodova, ve směru na Prahu, u nehody dvou kamionů. U nehody nebylo nutné vyproštění osob, s ohledem na likvidaci následků je dálnice uzavřena," informovali krátce před půl 12. pražští hasiči na síti X

"Na půltém kilometru ve směru do centra došlo po 11. hodině k nehodě dvou nákladních vozidel. Z jednoho vozidla následně spadla konstrukce na projíždějící vozidlo. I tak se nehoda obešla bez zranění. Po nehodě došlo k úplnému zablokování dopravy směrem do centra, krátce před 12. hodinou došlo k omezenému zprůjezdnění místa jedním jízdním pruhem," dodal pak k nehodě mluvčí policie Jan Rybanský.

[chooze:article;value:562775]

Nehoda se dotkla také veřejné dopravy. Kvůli dopravním komplikacím na místě odklonila Pražská integrovaná doprava autobusové linky 328, 385, 401, 402 a 406. "Linky jsou ve směru do Prahy vedeny mimo dálnici. Dochází ke zpoždění na příjezdu do Prahy. Zpoždění se přenáší i na spoje v opačném směru z Prahy," uvedl koordinátor dopravy. 

Po poledni se ale místo opět podařilo plně zprůjezdnit. "Doprava na ulici Brněnská směrem do centra byla opět obnovená všemi pruhy," informoval redakci TN.cz Rybanský.

Dálnici D1 ucpala nehoda. Rodina se třemi dětmi skončila v nemocnici (30/6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.