Horoskop na červenec: Pozor na výkyvy v počasí i nálady ve společnosti

Astrolog Richard Stříbrný varuje, že v v období od 9. do 24. července přijdou změny v počasí, zejména mají přijít bouřky s povodněmi, což může vyvolat velké množství komplikací. "Nelze vyloučit výpadky počítačových a rozvodných sítí, zvýší se riziko havárií v hromadné dopravě i v průmyslu, technika se může vymykat zpod kontroly své obsluhy (tranzitující Mars kvadrát Uran republiky, tranzitující Merkur opozice Uran republiky)," uvedl astrolog.

Pokud tedy chcete vyrazit na dovolenou po Česku, měli byste využít zejména prvních, z astrologického hlediska pohodových, červencových dnů, kdy bude tranzitující Jupiter v sextilu na Neptuna republiky. 

[chooze:article;value:557977]

"Konstelace mundánní (ovlivňující dění na celé planetě ) jsou v prvních 11 dnech tohoto července vcelku příjemné přející cestám do přírody či po stopách kudy šla historie a pro návštěvy příbuzných ( ekliptikou budou postupovat Slunce spolu s Venuší znamením Raka)," upřesnil Astrolog.

Nejrizikovější bude podle Stříbrného období od 15. července. "Mars dostihne na své pouti ekliptikou Urana mezi 26. a 27. stupněm znamení Býka, na kterém se nachází nebezpečná stálice Algol a pro svět se tak vytvoří třaskavá směsice, která může vyvolat extrémy ve společnosti i v přírodě. Tato konstelace také zvýší riziko úrazů a karambolů v mezilidských vztazích i na cestách. Riziko může trvat do 21.7., kdy oleje do ohně přilije Merkur v kvadrátu s Uranem," uvedl.

Nejvýznamnější konstelace v červenci:

1.–2. červenec: Merkur vytvoří trigon s Neptunem, což je ideální čas pro cesty k vodě a po vodě, rovněž pak pro studium psychologie a duchovních nauk.

2.–3. červenec: Venuše se ocitne v harmonickém spojení se Saturnem, a to je čas vhodný pro seznámení se s důstojnými a spořádanými partnery či pro svazky z rozumu

7.–9. červenec: lidé by spolu měli přátelsky a uvolněně komunikovat, nuda nebude na pořadu dne. Jsou to dny ideální pro cesty na dovolenou, doprava by neměla váznout. Merkur bude již ve znamení Lva v harmonickém spojení s Jupiterem ve znamení Blíženců, dá se říci, že společností zavane nový a svěží vír.

10.–16. červenec: mundánní konstelace  jsou vcelku pohodové přející setkáním s přáteli nad sklenkou dobrého moku či pro návštěvy kulturních zařízení. Bohužel na území naší republiky se přiženou pomyslná astrologická mračna (Mars v konjunkci s Algolem tranzituje v kvadrátech na Lunu,na Urana a na Saturna republiky), která nám mohou přinést dramatické děje, které zneklidní naši veřejnost.

20.– 21. červenec: Merkur se ocitne v kvadrátu s Uranem a díky tomu zase hrozí výpadky počítačových a rozvodných sítí. Možné jsou také výbuchy sopek doprovázených tsunami. Pravděpodobné jsou i prudké zvraty počasí a bouře spojené s lokálními záplavami.

22.–30. červenec: mění se kvalita času, jelikož Slunce přechází do znamení Lva a spolu s ním postupuje tímto znamením také Merkur s Venuší, v Blížencích zase je Mars s Jupiterem, takže lze předpokládat, že se lidé budou uvolněně a přátelsky bavit, nuda nebude na pořadu dne. U nás to trochu zakalí tranzit Urana v kvadrátu na Saturna republiky, což by mohlo přinést odhalení dalších případů korupčního chování významných osobností či neplacení daní.

Podívejte se na horoskop na pondělí 1. července:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.